Kim Milyoner Olmak İster? 3.Bölüm Soruları Ve Cevapları 9 Ağustos

Kim Milyoner Olmak İster 3.Bölüm Soruları ve Cevapları

Fatma Emine Nur Öktem (Adana – Öğretmen)

1.Soru

Dini inanışlara göre yeni doğan bir bebeğin adı kulağına kaç kez söylenir?

Cevap: 3

2.Soru

Elde en yavaş uzayan parmak tırnağı hangisidir? Seyirci Joker Hakkı Kullandı

Cevap: Başparmak Bu Soruyu Yanlış Bildi

Kim Milyoner Olmak İster 3.Bölüm Soruları ve Cevapları

Fatma Hamiyet Yavuz (Ankara – Asistan)

1.Soru

Halk edebiyatımızda uzun boyu anlatmak için kullanılan ağaç hangisidir?

Cevap: Selvi

2.Soru

Nohuttan yapılan kuruyemiş hangisidir?

Cevap: Leblebi

3.Soru

Tenis topu ne renktir? Seyirci Joker Hakkını Kullandı

Cevap: Sarı

4.Soru

Hangi ülkenin kraliçesinin eşi prenstir? Telefon Joker ve Yarı Yarıya Joker Hakkını Kullandı

Cevap: İngiltere

5.Soru

Türk hava yollarının uçuş kodu nedir?

Cevap: TK

6.Soru

Kur’an-ı Kerim’in besmelesiz başlayan suresi hangisidir?

Cevap: Tevbe

7.Soru

Dinlemekte olduğunuz şiir kime aittir?

Cevap: Atilla İlhan Bu soruyu yanlış bildi bin TL aldı

Kim Milyoner Olmak İster 3.Bölüm Soruları ve Cevapları

Gökhan Yücel (İstanbul – Özel Bir Firmada Satış Pazarlamadan Sorumlu)

1.Soru

Cep telefonlarında gelen aramayı cevaplandırmak için kullanılan tuş ne renktir?

Cevap: Yeşil

2.Soru

Külkedisi’nin baloya gidebilmesi için, perinin 6 adet ata dönüştürdüğü hayvan hangisidir?

Cevap: Fare Bu Soruyu Yanlış Bildi

Kim Milyoner Olmak İster 3.Bölüm Soruları ve Cevapları

Yasin Halıcı (İstanbul – Öğrenci)

1.Soru

Aşağıdaki giysi bedenlerinden en küçük olanı hangisidir?

Cevap: S

2.Soru

Kumpir hangi sebzeden yapılır ?

Cevap: Patates

3.Soru

Trafikte araçlara verilen geçici plakanın zemini hangi renktir?

Cevap: Sarı

4.Soru

Hangi iki sayı tavla oyunun başlangıcında kapı alır? Seyirci Joker Hakkı Kullandı

Cevap: 5-3

5.Soru

Back to black adlı albümüyle 5 dalda Grammy ödülü alan ve geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz ünlü şarkıcı kimdir ?

Cevap: Amy Winehouse

6.Soru

8 yılık eğitim hangi yıl başlamıştır? Telefon joker hakkını kullandı

Cevap: 1997

7.Soru

Dinlemekte olduğunuz müzik hangi filme aittir? Yarı yarıya joker hakkını kullandı

Cevap: Jaws

8.Soru

Hangi ülke 1958-1961 yılları arasında bir süreliğine birleşerek “Birleşik Arap Cumhuriyeti” ni kurmuştur? Çift Cevap Joker Hakkını Kullandı
Cevap: Suriye – Mısır Bu Soruyu Yanlış Bildi